انتگرالپذیری مشتق حاصلضربهای بلاشکه

thesis
abstract

در این پایان نامه عضویت مشتق حاصلضربهای بلاشکه در فضاهای هاردی وبرگمن، بخصوص برای حاصلضربهای بلاشکه درونیاب و برای حاصلضربهای بلاشکه که صفرهایش در زاویه استولز واقع است مورد مطالعه قرار می گیرد و برهانهای جدید و ساده تری نسبت به قبل بدست می آید که این قضایای جدید تعمیم دهنده ی نتایج بدست آمده توسط آهرن، کلارک، کهن، کیم، نیومن، پروتاس، رودین، وینوگراد و سایر محققین می باشد.

First 15 pages

Signup for downloading 15 first pages

Already have an account?login

similar resources

حاصلضرب های بلاشکه درونیاب

همانطور که فرستمان نشان داد، هر تابع اینر، حد یکنواخت دنباله ای از حاصلضرب های بلاشکه است ، در، مارشال نشان داده است هر تابع تحلیلی و کراندار روی d، حد یکنواخت دنباله ای از ترکیب های خطی حاصلضربهای بلاشکه است . در حقیقت مارشال نشان داد فضای خطی تولید شده توسط حاصلضرب های بلاشکه در h چگال است . گارنت با در نظر گرفتن کار مارشال، سوال مشابهی در مورد تعیین بستار فضای خطی تولید شده توسط حالضرب های ب...

15 صفحه اول

مشتق از دیدگاه کاراتئودوری

‏تعریف کاراتئودوری از مشتق چنین است:می‌گوییم تابع ‎$f$‎ در نقطه ‎$ain D_f$‎ مشتق‌پذیر است هرگاه یک تابع ‎$varphi$‎ وجود داشته ‌باشد که در ‎$a$‎ پیوسته باشد و برای هر ‎$x$‎ در یک بازه باز ‎$U$‎ شامل ‎$a$‎،‎[f(x)-f(a)=varphi(x)(x-a).]‎‏در این مقاله به بررسی این تعریف از مشتق می پردازیم. نشان می دهیم که با تعریف استاندارد (کوشی) از مشتق معادل است و می تواند در اثبات ساده تری از بعضی قضایای مقدماتی...

full text

نشاندن گروههای پیراتوپولوژیکی در حاصلضربهای توپولوژیکی

این پایان نامه دارای چهار فصل بوده فصل اول مطالبی از توپولوژی فصل دوم مطالبی از گروههای پیراتوپولوژیکی فصل سوم اشنایی با گروههای پیراتوپولوژیکی امگا-متعادل و کلا کراندارو در نهایت در فصل چهارم شرایط لازم و کافی در مورد نشاندن گروههای پیراتوپولوژیکی.

15 صفحه اول

حاصلضربهای بلاشکی با مشتقاتی در فضاهای برگمن با وزنهای نرمال

دنباله های درونیابی در مورد فضاهای برگمن-هیلبرت تاکنون توسط بسیاری ازمولفین من جمله رودین وپیرانیان مورد استفاده قرار گرفته است.در این رساله می خواهیم شرط کافی مشهور در مورد این فضاها را در مورد دیگر فضاهای برگمن بخصوص فضاهای برگمن وزن دار تعمیم دهیم هم چنین تعلق مشتقات حاصلضربهای بلاشکه به این فضاها مورد بررسی قرار می گیرد.

قابها و پایه ها در حاصلضربهای تانسوریc -مدولهای هیلبرت

در این پایان نامه به بررسی قابها در c-مدولهای هیلبرت می پردازیم و نشان می دهیم حاصلضرب تانسوری دو قاب از دو c-مدول هیلبرت نیز یک قاب برای حاصلضرب تانسوری این دو فضا خواهد بود.همچنین به تعریف یک قاب از زیرفضاها، حاصلضرب تانسوری تجزیه همانی و حاصلضرب تانسوری نمایش قابی در فضاهای هیلبرت می پردازیم.

15 صفحه اول

My Resources

Save resource for easier access later

Save to my library Already added to my library

{@ msg_add @}


document type: thesis

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه ارومیه - دانشکده علوم

Hosted on Doprax cloud platform doprax.com

copyright © 2015-2023